Rabobank Clubsupport

12 okt 2021

De afdeling sport en bewegen doet dit jaar mee met de Rabo clubsupport actie om kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar meer in beweging te krijgen.

Ons doel
Spelenderwijs kennismaken met alle bewegingsvormen die belangrijk zijn voor de motorische ontwikkeling van uw kind. Dit willen we bewerkstelligen door veilig en uitdagende spelmaterialen te kopen voor 0 t/m 4 jaar, waardoor bewegen nog leuker wordt. Verenigingen, scholen of andere organisaties binnen de gemeente Zuidplas kunnen gebruik maken van de aangeschafte materialen dankzij Rabo Clubsupport.

Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren. Hoe meer stemmen we ontvangen, hoe hoger de bijdrage.

Kom in actie!
Beslis mee van 5 t/m 25 oktober en help ons bij het realiseren van onze sportwensen. Alvast bedankt voor uw steun!