BRAVO! sport voor volwassenen

De nieuwe BRAVO! brochure is uit. Bekijk het aanbod en meld je nu aan!

Aanmelden

BRAVO! Winterwandeling

Zaterdag 7 maart jubileum editie

10 jarig bestaan Zuidplas

Een unieke wandeling door en naar diverse dorpskernen; Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen en Moerkapelle. Alle leeftijden zijn welkom. Meld je snel aan want vol=vol!

Afstanden

4 km • 6 km • 10 km

4 km: 5 euro • 6 km: 5 euro • 10 km: 7 euro

Opstartplaatsen

Hitlandselaan - Nieuwerkerk a/d IJssel • Swanla - Zevenhuizen

Bijzonderheden

- Met en zonder gids
- De 6 en 10 km gaan om 10:00 uur van start in Nieuwerkerk a/d IJssel
- De 4 km start om 12:00 uur in Zevenhuizen
- Bussen brengen deelnemers terug naar het startpunt van de route
- Bij de start is er koffie en thee, bij de finish een heerlijke kom soep
- Check ook het loopschema

Aanmelden

Wil je 7 maart gezellig met ons meelopen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Aanmelden winterwandeling

BRAVO! staat voor BRede Activiteiten VOlwassenen en voorziet in een breed aanbod van sport- en beweegactiviteiten binnen de Gemeente Zuidplas. Dankzij de medewerking van vele sportverenigingen en ouderenbonden gaan we voor 2020 weer een mooie brochure kunnen samenstellen waarin u dit aanbod kunt terugvinden.

Tijdens de Fit-test voor 55+'ers op 8 februari zal deze bij het beweegadvies aan de deelnemers worden meegegeven.

Op 12 februari wordt de brochure voor 2020 huis aan huis met Hart van Holland verspreid en vanaf 14 februari ligt hij op diverse plekken binnen de gemeente waar u de brochure kunt ophalen.

Aanmelden kennismakingslessen

BRAVO! brochure ophalen

Wilt u liever een 'echt' exemplaar van de BRAVO! brochure? Dat kan!
De brochure wordt op 12 februari 2020 samen met Hart van Holland bezorgd, u kunt de brochure ook vanaf 14 februari 2020 ophalen bij onderstaande locaties:

Moerkapelle
• Beth San
• Supermarkt Plus
• Apotheek Zevenhuizen-Moerkapelle
• Ouderenadviseur (Rode Kruisgebouw, Moerveen 1)
• Op Moer (Raadhuisstraat 40)

Zevenhuizen

• Dorpshuis Swanla
• Apotheek Zevenhuizen-Moerkapelle
• Ouderenadviseur (Dorpshuis Swanla)

Nieuwerkerk aan den IJssel
• Sportstichting Zuidplas (Iersestraat 15)
• Gemeentehuis
• De Batavier
• Apotheek Dorrestein en Reigerhof
• Supermarkt MCD (‘t oude dorp)
• Supermarkt Plus Wensveen (Dorrestein)
• Ouderenadviseur (ZieZo Zuidplas)

Moordrecht

• Supermarkt Albert Heijn
• Ouderenadviseur (De Zespunt)
• Sportcentrum De Zuidplas (Sportlaan 3)

Beweeg meer en blijvend

Gemeente Zuidplas heeft een groot en gevarieerd sportaanbod en heeft de ambitie zoveel mogelijk bewoners van de dorpen daarmee in aanraking te laten komen. Om zoveel mogelijk Volwassenen in aanraking te laten komen met het diverse sportaanbod is het project BRAVO! in het leven geroepen.

BRAVO! is een samenwerking met enkele lokale partners. Dit project zorgt ervoor dat volwassenen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de lokale sport- en beweegactiviteiten. Sportstichting Zuidplas is de verbindende schakel tussen de inwoners van Zuidplas en het sportaanbod. Het voornaamste doel van de stichting is om volwassenen meer en blijvend te laten bewegen.

Ook hecht Sportstichting Zuidplas veel waarde aan het sociale aspect. Sport verbindt en brengt mensen samen. Daarom wordt er elk seizoen een dag- of middagprogramma georganiseerd om mensen op een toegankelijke manier samen te brengen en kennis te laten maken met het diverse sportaanbod.

Een groot succes is de jaarlijkse BRAVO! winterwandeling, een actieve wandeltocht die wordt afgesloten met een lekkere warme kop soep. Jaarlijks wordt er een BRAVO! brochure uitgebracht waarin alle informatie staat over de sport- en beweegactiviteiten, de rol van Sportstichting Zuidplas en de lokale spelers waarmee wij samenwerken.