G-Olympics

Een sportmiddag voor alle inwoners uit de gemeente Zuidplas met een (verstandelijke) beperking.

Aanmelden is noodzakelijk en dat kan door een mail te sturen aan sportenbewegen@sportstichtingzuidplas.nl

Sportstichting Zuidplas organiseert dit jaar voor de 7e keer de G-Olympics.

Diverse sportaanbieders binnen de gemeente Zuidplas bieden deze middag hun sport aan, daarnaast zorgt Sportstichting Zuidplas voor een mooie afwisseling van rust en sportmomenten.

Zo is daar een ritje met een paardentram, een belevingstheater en natuurlijk vergeten we de inwendige mens niet met iets lekkers op een terrasje.

Een sportmiddag waarbij de deelnemers kennis kunnen maken met de dverse sporten binnen onze gemeente en de verenigingen met een G-tak kunnen hun sport aan de doelgroep laten zien.