G-Olympics

Sportdag voor verstandelijk beperkten

Op 24 juni staat in Moordrecht weer de G-Olympics op de agenda. De G-Olympics is een leuke sportmiddag voor inwoners met een beperking uit de gemeente Zuidplas.

Dit jaar wordt de G-Olympics voor het 8ste jaar georganiseerd door Sportstichting Zuidplas, afdeling Sport & Bewegen. Er is weer van alles te beleven op sport, spel en animatie gebied.

Aan het einde van de middag ontvangt iedere deelnemer een medaille. Aanmelden kan door vóór 12 juni een mail te sturen naar sportenbewegen@sportstichtingzuidplas.nl o.v.v. naam, leeftijd, adres en telefoonnummer. Als de deelnemer begeleiding nodig heeft, geef dan ook aan wie er als begeleiding meekomt. Mocht men wee willen doen of andere vragen hebben kan men aan de organisatie mailen óf bellen op 0180-313255.