Buitenbad Polderbad per 18 juli open!

30 jun 2020

Sportstichting Zuidplas zorgt voor verkoeling tijdens zomervakantie!

De afgelopen maanden is hard gewerkt om onze klanten weer te verwelkomen in het binnen- en buitenbad van Sportstichting Zuidplas. Er zijn aanpassingen gedaan in de machinekamer en de juiste chloorwaardes zijn bereikt om het publiek te mogen ontvangen!

Met de warme zomervakantie in het vooruitzicht en toch veel mensen die dit jaar vakantie in eigen land houden is er in samenwerking met Gemeente Zuidplas besloten om het buitenbad te gaan openen. Alle plannen liggen klaar en zijn goedgekeurd. Dit om de juiste veiligheid te waarborgen tijdens deze coronacrisis.

U en uw kinderen kunnen dus weer gebruik maken van ons mooie buitenbad vanaf 18 juli 2020. Wel dient u hiervoor te reserveren aangezien we met tijdsloten gaan werken voor verschillende doelgroepen.

De voorwaarden voor het reserveren en info over de openingstijden volgen snel! Hou onze website goed in de gaten.