Nieuws

Versoepelingen vanaf 5 juni 2021

4 jun 2021

De zwembaden mogen weer open!

Vanaf 7 juni ook weer recreatief zwemmen en doelgroepen.

 

We mogen weer starten met alle zwemactiviteiten en lessen, zoals baby/peuterzwemmen, aquafitness en recreatief zwemmen. Ook het banenzwemmen zal weer op de vertrouwde tijdstippen plaatsvinden. Wel moet er nog steeds gereserveerd worden via onze website of de AppyBee app.

 

Ook kunt u weer extra komen oefenen met uw kind voor het zwemdiploma tijdens het oefenuurtje. In Nieuwerkerk aan den IJssel zal dit op vrijdag zijn van 18:15u tot 19:15u, en in Moordrecht op donderdag van 18:00u tot 19:00u. U kunt HIER reserveren voor een plekje.

 

 

Horeca weer open!

 

Vanaf 5 juni mogen de sportkantines weer open!

U bent weer welkom voor een lekker kopje koffie of thee of een andere versnapering tijdens de zwemles of na de training.

Welke maatregelen gelden er vanaf 5 juni?

  • Bij binnenkomst is een gezondheidscheck en een verzoek tot registratie verplicht.
  • Consumptie gewenst vanwege het aantal beperkte zitplaatsen.
  • Aan de bar zitten is niet toegestaan.
  • Tafel en stoelen mogen niet verplaatst worden.
  • Maximaal vier personen aan een tafel.
  • De horeca is geopend tot 22:00u.

Uiteraard vragen we u ook om 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen (vanaf 13 jaar en ouder) als u zicht verplaatst door de ruimte. (als u zit mag het mondkapje af.)

 

 

Diplomazwemmen

 

Diplomazwemmen zwembad Polderbad Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Het afzwemmen in het Polderbad zal plaatsvinden op 19 en 20 juli.
De reden dat het diplomazwemmen op de eerste twee dagen van de zomervakantie valt heeft te maken met onze aangepaste planning én we willen de kinderen graag veilig en met een diploma op zak op vakantie laten gaan.

De vorm van afzwemmen (met of zonder kijkers bijvoorbeeld) hangt af van de maatregelen op dat moment. Hierover krijgen ouders een week van te voren bericht.

De exacte datum en tijd van het afzwemmen wordt zoals altijd door middel van diplomabriefjes met de ouders gedeeld. De zwemonderwijzers delen deze tijdens de les uit aan de kinderen.

 

 

 

Diplomazwemmen zwembad de Zuidplas Moordrecht

 

Het afzwemmen in zwembad de Zuidplas zal plaatsvinden op 18 en 19 juni. De vorm van afzwemmen (met of zonder kijkers bijvoorbeeld) hangt af van de maatregelen op dat moment. Hierover krijgen de ouders een week van te voren bericht.

LET OP! Er zal op zaterdag 19 juni GEEN zwemles gegeven worden i.v.m. het afzwemmen op die dag.

De diplomabriefjes zijn inmiddels bijna allemaal uitgedeeld. Vergeet niet het diplomabriefje voor 11 juni in te leveren bij onze receptie.

 

 

 

Buitenbad

 

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het buitenbad.
We hopen snel open te kunnen bij mooi weer. Zodra we opengaan zullen we dit naar u communiceren. 

Houdt onze pagina met info over het buitenbad in de gaten!