Sport & Bewegen

Sport en Bewegen vraag en antwoord

Hoe gaan jullie nu om met geplande activiteiten?

In verband met het coronavirus, en de daardoor opgelegde maatregelen, werken de medewerkers van Sportstichting Zuidplas zoveel mogelijk thuis. Dit betekent dat t/m 19 januari veel geplande activiteiten zijn afgelast. Zodra de maatregelen het weer toelaten zullen we onze activiteiten weer oppakken en zien we jullie graag weer gezond terug.

Heb je in de tussentijd vragen dan kan je ons bereiken door een mail te sturen naar sportenbewegen@sportstichtingzuidplas.nl. Deze mail wordt door ons vanuit huis gelezen en opgepakt.

Zijn de activiteiten afgelast of uitgesteld tot later dit jaar?

De activiteiten die komen te vervallen zullen worden afgelast en niet uitgesteld. Gezien het activiteitenprogramma is er geen ruimte om de activiteiten door te schuiven.

Welke activiteiten worden er precies afgelast?

Afgelaste activiteiten Sportstichting Zuidplas

• Alle BRAVO! kennismakings-lessen uit de BRAVO!
  • De Schoolsportweek Nieuwerkerk
  • De Wednesday Night Skate tocht
  • Enjoy the Sport!
  • Cruyff Courts 6 vs 6
  • Gyminstuif in de meivakantie
  • Zwemdisco in de meivakantie
  • G-Olympics
  • Midwinterfeest

Andere vraag?

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Heb je toch nog vragen over de afgelaste activiteiten? Neem dan contact met ons op via sportenbewegen@sportstichtingzuidplas.nl.

Terug naar corona vraag en antwoord