Sport & Bewegen

Sport en Bewegen vraag en antwoord

Hoe gaan jullie nu om met geplande activiteiten?

In verband met het coronavirus, en de daardoor opgelegde maatregelen, werken de medewerkers van Sportstichting Zuidplas zoveel mogelijk thuis. Dit betekent dat alle geplande activiteiten, georganiseerd door Sportstichting Zuidplas, tot 1 juni 2020 worden afgelast. Activiteiten waar een vergunning voor nodig is worden tot 1 september afgelast. Zodra de maatregelen het weer toelaten zullen we onze activiteiten weer oppakken en zien we jullie graag weer gezond terug. Heb je in de tussentijd vragen dan kan je ons bereiken door een mail te sturen naar sportenbewegen@sportstichtingzuidplas.nl. Deze mail wordt door ons vanuit huis gelezen en opgepakt.

Zijn de activiteiten afgelast of uitgesteld tot later dit jaar?

De activiteiten die komen te vervallen zullen worden afgelast. Gezien het activiteitenprogramma is er geen ruimte om de activiteiten door te schuiven.

Welke activiteiten worden er precies afgelast?

Afgelaste activiteiten Sportstichting Zuidplas

• Alle BRAVO! kennismakings-lessen uit de BRAVO! brochure tot 1 juni (de lessen vanaf 1 juni gaan vooralsnog nog wel door)
  • De Schoolsportweek Nieuwerkerk
  • De Wednesday Night Skate tocht
  • Enjoy the Sport!
  • Cruyff Courts 6 vs 6
  • Gyminstuif in de meivakantie
  • Zwemdisco in de meivakantie
  • G-Olympics

Mijn kind is geen lid en wil graag gaan sporten, waar kan hij of zij sporten?

Sportstichting Zuidplas is momenteel aan het onderzoeken wat er aan sportaanbod kan worden geleverd, hetzij door een sportvereniging, hetzij door sportstichting Zuidplas zelf. Na goedkeuring door de gemeente zullen wij via deze pagina laten weten waar en op welke dag en tijd uw kind kan gaan sporten. Als u interesse heeft in dit sportaanbod mail dan naar sportenbewegen@sportstichtingzuidplas.nl dan houden wij u op de hoogte.

Mijn kind is lid van een vereniging die nog niet mag opstarten, en wil wel graag gaan sporten, waar kan hij of zij sporten?

Andere vraag?

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Heb je toch nog vragen over de afgelaste activiteiten? Neem dan contact met ons op via sportenbewegen@sportstichtingzuidplas.nl.

Terug naar corona vraag en antwoord