Zwemzaken

Zwemzaken vraag en antwoord

Wanneer gaan de Zwembaden het Polderbad en de Zuidplas weer open?

In samenspraak met de gemeente mag er vanaf 25 mei weer gezwommen worden. Dit doen we uiteraard met de nodige maatregelen en aanpassingen. Zo zullen we beginnen met alleen de zwemlessen voor A, B en C diploma’s, en banenzwemmen. Alle zwemlesouders, ook van de kinderen die af mochten zwemmen, hebben inmiddels al mail gehad met alle nodige informatie. Heb je géén mail ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

De zwemlessen van mijn kind gaan niet door. Wat betekent dit voor mij?

Alle zwemlesouders worden per mail geïnformeerd over het opnieuw opstarten van de zwemlessen. Heb je tot nu toe geen mail van ons ontvangen terwijl jouw kind bij ons op les zit? Laat het ons dan even weten via receptie@sportstichtingzuidplas.nl. Benoem hierbij: de voornaam en achternaam van het kind en de leslocatie. Waarschijnlijk is bij ons dan niet het juiste mailadres bekend.

Mijn kind mocht afzwemmen? Hoe gaat dat nu?

Alle zwemlesouders worden per mail geïnformeerd over het te volgen traject. Heb je tot nu toe geen mail van ons ontvangen terwijl jouw kind bij ons op les zit? Laat het ons dan even weten via receptie@sportstichtingzuidplas.nl. Benoem hierbij: de voornaam en achternaam van het kind en de leslocatie. Waarschijnlijk is bij ons dan niet het juiste mailadres bekend.

Ik wil de zwemlessen stopzetten. Kan dat?

In principe is dat niet nodig. De reeds betaalde lessen neem je als tegoed mee naar het moment dat de lessen weer beginnen. Gedurende de sluiting betaal je geen bedrag voor zwemlessen. Mocht je toch het besluit nemen om te stoppen, dan zullen de reeds betaalde lessen omgezet worden in recreatief tegoed.

Ik heb een 10-badenkaart bij het zwembad. Hoe gaan jullie hiermee om?

Je hoeft niets te doen. Voor de 10-badenkaarten geldt dat we deze verlengen met de periode dat het zwembad gesloten is vanwege het coronavirus. Wij verwelkomen je graag weer, zodra de zwembaden weer open mogen.

Ik heb een 10-badenkaart, die bijna verloopt. Hoe gaat dat?

Ook voor deze kaarten geldt dat we deze verlengen met de periode dat het zwembad gesloten is vanwege het coronavirus. Wij verwelkomen je graag weer, zodra de zwembaden weer open mogen.

Andere vraag?

Staat jouw vraag niet tussen de veel gestelde vragen? Neem dan contact met ons op via info@sportstichtingzuidplas.nl.

Terug naar corona vraag en antwoord