Zwemzaken

Zwemzaken vraag en antwoord

Wat zijn de algemene corona maatregelen?

Voor al onze bezoekers geldt:

• Trek thuis uw badkleding alvast aan.
  • Betreed het pand met een mondkapje (deze mag af tijdens het sporten/zwemmen)
  • Desinfecteer bij binnekomst uw handen
  • Houdt 1,5m afstand en volg het eenrichtingsverkeer
  • Blijf thuis bij: verkoudheid, benhouwdheid of koorts.
  • Blijf ook thuis als u of een huisgenoot in afwachting is van een coronatest (u bent dan in quarantaine).
  • Blijf thuis wanneer u of een huisgenoot een positieve uitslag heeft ontvangen.
  • Houdt ook in het water zo veel mogelijk 1,5m afstand en haal elkaar zo min mogelijk in.
  • Wij vragen bezoekers per PIN te betalen.
  • Er kan alleen gezwommen worden op basis van een reservering.

Ga naar deze pagina om te reserveren voor het zwemmen

Waar vind ik de huidige maatregelen voor zwemlessen?

Voor onze zwembad bezoekers gelden momenteel op beide locaties diverse maatregelen.

De maatregelen in het Polderbad in Nieuwerkerk a/d IJssel:

De maatregelen bij Zwembad Zuidplas in Moordrecht:

Ik wil de zwemlessen stopzetten. Kan dat?

Sportstichting Zuidplas doet er alles aan om voor de kinderen een veilige zwemomgeving te creëren, ook in tijden van corona. M.u.v. van een opgelegde sluiting door de overheid zullen de zwemlessen altijd doorgaan. Hierbij worden wel de nodige maatregelen getroffen en worden adviezen van de overheid, het RIVM, de Zwembadbranche en de GGD opgevolgd. Indien u er voor kiest tijdelijk te stoppen met zwemles is dat geen probleem. Echter kunnen wij niet garanderen dat er wanneer u weer wilt starten plek is in een gewenste groep. De kans is groot dat er dan van dag, tijd, lesgroep en/of zwemonderwijzer gewisseld moet worden.

Ik heb een 10-badenkaart, die bijna verloopt maar kan niet komen zwemmen, wat nu?

Kunt u in de huidige situatie geen of minder gebruik maken van uw badenkaart? Dan verlengen wij deze kosteloos met een aantal maanden zodat u de resterende ritten later nog kunt gebruiken.

Ik heb een andere vraag.

Staat jouw vraag niet tussen de veel gestelde vragen? Neem dan contact met ons op via info@sportstichtingzuidplas.nl.

Terug naar corona vraag en antwoord