Sport & bewegen

Gezond, vitaal en levendig

Als sportloket van de gemeente Zuidplas hebben wij als doel de dorpen levendig en vitaal te houden. Dat betekent dat er voldoende sportverenigingen, -accommodaties en -activiteiten zijn om sport en beweging te stimuleren.

Het team van Sport & Bewegen binnen Sportstichting Zuidplas organiseert sport- en beweegaanbod in de buurt en legt verbinding met andere sectoren. Sportstichting Zuidplas heeft op dit moment geen uitvoerende buurtsportcoaches in dienst. Hierdoor werken wij nauw samen met de (sport)verenigingen in Zuidplas.

Door sport en bewegen toegankelijk te maken, levert de sportstichting een positieve bijdrage aan een gezonde leefstijl, de leefbaarheid en de vitaliteit van bewoners in de gemeente Zuidplas.

Bekijk welke activiteiten er deze week zijn.
BEKIJK ALLE