16 nov 2022
In december is het weer tijd voor het ABC-afzwemmen in Nieuwerkerk aan den IJssel
22 jul 2022
In het Polderbad kunt u tijdens de kijkweken de vorderingen van uw kind van dichtbij bekijken of meezwemmen! Dit kan de eerste 30 minuten van de les.
14 jul 2022
Sportstichting Zuidplas is de afgelopen jaren flink bezig geweest met het verduurzamen en vernieuwen van de locaties.
20 apr 2022
Voor diverse functies zijn wij opzoek naar nieuwe collega's. Zo zijn er vacatures voor receptiemedewerkers, zwemonderwijzers en medewerkers huishoudelijke dienst.
4 mrt 2022
Onze Sportstichting hecht veel waarde aan het realiseren van een positieve klantbeleving en het leveren van goede service.
4 mrt 2022
Veel Oekraïners hebben onze hulp hard nodig. Zowel de mensen die het land zijn ontvlucht als zij die zijn achtergebleven. Met jouw gift kunnen de samenwerkende hulporganisaties noodhulp verlenen. Help je mee?