29 jul 2022
Zoals u misschien heeft gehoord is er op dit moment een groot tekort aan opvangplaatsen voor vluchtelingen. De situatie in het opvangcentrum in Ter Apel is onhoudbaar en mensonterend.
22 jul 2022
In het Polderbad kunt u tijdens de kijkweken de vorderingen van uw kind van dichtbij bekijken of meezwemmen! Dit kan de eerste 30 minuten van de les.
14 jul 2022
Sportstichting Zuidplas is de afgelopen jaren flink bezig geweest met het verduurzamen en vernieuwen van de locaties.
30 jun 2022
Van zaterdag 9 juli tot en met zondag 21 augustus 2022 hebben wij aangepaste openingstijden i.v.m. de zomervakantie.
23 jun 2022
In de zomervakantie worden de zwemlessen in het Polderbad naar de ochtend verplaatst
23 jun 2022
Ben jij een echte zwemmer? Zoek jij nog vakantiewerk? Of ken je iemand in je omgeving die nog een leuk bijbaantje zoekt?
20 apr 2022
Voor diverse functies zijn wij opzoek naar nieuwe collega's. Zo zijn er vacatures voor receptiemedewerkers, zwemonderwijzers en medewerkers huishoudelijke dienst.
4 mrt 2022
Onze Sportstichting hecht veel waarde aan het realiseren van een positieve klantbeleving en het leveren van goede service.
4 mrt 2022
Veel Oekraïners hebben onze hulp hard nodig. Zowel de mensen die het land zijn ontvlucht als zij die zijn achtergebleven. Met jouw gift kunnen de samenwerkende hulporganisaties noodhulp verlenen. Help je mee?