Buitenbad

Iersestraat 15
Nieuwerkerk aan den IJssel

Buitenbad seizoen 2021

Het is niet mogelijk om zonder een reservering te komen zwemmen.

Het buitenbad van Nieuwerkerk aan den IJssel gaat op woensdagen en zondagen op wanneer het 22 graden of warmer is èn er een weercijfer van 7 of hoger is. Dit wordt gebasseerd op de voorspellingen van weeronline in Nieuwerkerk aan den IJssel. Tijdens de zomervakantie is het bad met deze voorwaarden dagelijks geopend.

Bij ons buitenbad beleef je veel zwem, zon, speel en spetterplezier met het hele gezin! De bodem van het bad loopt af naar maximaal 1.40m, waarbij in het meest ondiepe deel speciale speelelementen staan voor kleinere kinderen. In het midden van het bad staat een grote familieglijbaan, met daarnaast een stroomversnelling en een aantal waterelementen zoals grote sproeiers. Voor de allerkleinste kinderen hebben we een apart baby en peuterbadje, met een kleine ligweide.

Klik hier om te reserveren voor het buitenbad

Corona maatregelen:

- De reservering is tevens de gezondheidscheck
- Blijf bij klachten thuis
- Als een huisgenoot koorts heeft of positief is getest, blijf dan thuis
- Als u in quarantaine zit blijft u thuis
- Trek thuis de badkleding alvast aan
- Kleedkamers en douches zijn niet in gebruik
- Er zijn géén kluisjes beschikbaar
- Er worden maximaal 250 personen toegelaten
- Houdt 1,5m afstand van niet-gezinsleden
- Draag bij binnenkomst een mondkapje (deze mag buiten af)

Entree 6,00
Let op!
De Rotterdampas, gratis op leskaart / inschrijfpas én 10-badenkaarten binnenbad gelden niet voor het buitenbad.