Accommodaties

Accomodaties vraag en antwoord

Welke maatregelen gelden momenteel?

Alle huurders van onze sporthallen en gymzalen dienen zich te houden aan het landelijk protocol Verantwoord Sporten van NOC NSF.

Moet ik een eigen protocol aanleveren?

De Sportstichting Zuidplas verhuurt locaties aan verenigingen en particulieren. Deze zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de maatregelen zoals omschreven in het landelijk protocol Verantwoord Sporten van NOC NSF. Hiervoor hoeft bij de Sportstichting geen protocol ingeleverd te worden. De verantwoording voor het handhaven van de regelgeving ligt bij de vereniging/huurder zelf.

Zijn kleedkamers en douches geopend?

Op alle locaties zijn zowel de douches als de kleedkamers buiten gebruik gesteld. Alleen het toilet mag bij noodgevallen gebruikt worden.

Moet ik een mondkapje dragen?

Tijdens het sporten hoeft er geen mondkapje gedragen te worden. Op de locaties waar wij veel verschillende bezoekers ontvangen is het dragen van een mondkapje voor en na het sporten wel verplicht. Dit betreft de Parkzoomhal (Polderbad) en Sportcentrum Zuidplas (Moordrecht).

Is de horeca geopend?

De gemeente heeft bepaald dat de horecagelegenheden bij zowel Parkzoomhal als Sportcentrum Zuidplas vallen onder de catagorie sportkantine. Bekijk de regelgeving van de rijksoverheid om te zien of sportkantines geopend of gesloten zijn.

Hoe krijg ik contact met de afdeling reserveringen?

In verband met veel wisseling in werkplekken en veel thuiswerken kunt u ons het beste per mail bereiken via reserveringen@sportstichtingzuidplas.nl

Terug naar corona vraag en antwoord